Austerdalen Bygg As tilbyr stillaser av alle størrelser til alle type jobber. Vi har alt til ditt prosjekt. Klar til utkjøring eller henting. Vi har kapasitet til å ta på oss alt fra store byggeprosjekt til små villaer og male jobber, vindusbytte etc. Skal du i høyden har vi stillasen!

Lettstillas for små og større prosjekter  

“Lettstillas” er logisk og sikkerhet stillasklasse 3 (200 kg/m2). Aluminium 0,73 m brede rammer er perfekt for alle bygninger krav: utendørs eller innendørs.

Det er mange fordeler med våre løsninger innenfor lettstillas. En selvfølge er at det har lav vekt, er stabilt og sterk. Den lave vekten forenkler monteringen av stillaset, men vi ser også store fordeler med hensyn til lave transportkostnader.

Vi kaller stillaset for «Den optimale løsningen» for små og større prosjekter. Lettstillas kan brukes til arbeid på fasader, takarbeid og industribygg både under bygging og ved vedlikehold. I tillegg er lettstillas et godt alternativ for prosjekter innendørs. Skal du male eller bytte ut vinduer, er dette et godt valg til de fleste oppgaver i høyden.

Ønsker du å vite mer om våre lettstillas, eller ønsker mer informasjon om våre priser? Kontakt oss 

Tungstillas 

Murerstillas bygges med stillasbredde 1,2m og med labanklem 1,5 x 0,49 m, alternativt en stillasbredde på 1,6m og innplankning 1,95 x 0,49m. Bomlag Avstand på 2,0 eller 1,5 m og med 3,05m fakklengde. ERB eller LB bjelker kan brukes som tverrbjelker og med kun LB-bjelker som lengdebjelker ved lengder over 1,9m.

Dette stillaset har bred plass som hovedsakelig brukes til tyngre arbeider som for eksempel murerarbeider og industri. Om man skal belaste stillaset i noen særlig grad skal tungstillas benyttes.